Koncert feltételek
Fontos a koncertek és rendezvények lebonyolításában a technikai feltételek pontos összehangolása.

Partnereink, megrendelőink joggal várják el, hogy rábízhassák magukat egy olyan művészeti csoportra, mely tartalmas és szórakoztató perceket nyújthat a Megrendelő igényei szerint.

A Latin Combo® Produkció maradéktalanul eleget tesz a Megrendelő kéréseinek. Gondoskodik a művészek pontos és megfelelő megjelenéséről, és garantálja a színvonalas szórakoztatást.

Management: mail
Cuban&Caribean Live Music & Dance Show
+36 209 441 776
Budapest - Hungary


technika

Technika
- színpad
- hangtechnika
- fénytechnika
- díszlet
Külső, vagy beltéri rendezvény

A zenekar kis színpadokon képes megszólalni kisebb hangberendezéssel is, de kb: 50-főtől számítva, vagy szabadtéren már csak nagyobb hangosító technikával.

Nagyszínpadi fellépéseinken, a precíz, színvonalas, gördülékeny lebonyolítás érdekében nagyon pontos egyeztetés kívánatos. (rider)

Amennyiben Megbízó nem rendelkezik a szükséges technikai feltételekkel, kérjük, már a megrendeléskor jelezze.

A fellépésekről hang- illetve képfelvétel nem készülhet. Dokumentációs céllal történő felvételi szándékot előre egyeztetni kell a fellépő művészek képviselőjével.

info

Megállapodás általános feltételei
1./ A létrejött megállapodáson csak mindkét fél előzetes hozzájárulása esetén lehet változtatni. Felek vállalják, hogy az élőszóban történt módosítást írásban (mail, távirat, levél) megerősítik.

2./ Megbízó vállalja a szerzői és egyéb jogdíjak megfizetését a szerzői jogvédő felé.

3./ Az árak a következő tételeket tartalmazhatják: tiszteletdíjak, dologi kiadások (hang, fény, terembérlet, színpadépítés, egyéb igények), személy- és teherszállítás, autópályadíjak (km. és létszám függvényében).

4./ A műsor költsége nem lehet bevételfüggő, a teljes – szerződésben kölcsönösen elfogadott - összeget ki kell fizetni akkor is, ha a közönség nem a megfelelő létszámmal van jelen, vagy az előadás elmarad.

 


Primera Sociedad de Musicos Latinos - Hungaros de Servicios Musicales y Culturales